Onsdag den 22. november 2017 var ca. 25 dommere mødt frem Allerød Idrætspark til den første af årets teoriseancer, i samarbejde med DBU Sjælland. De fik alle en yderst lærerig aften, anført af de veloplagte instruktører Jan Pedersen og Niels Gregersen.


Deltagerne blev inddelt i 2 forskellige hold, og aftenen bestod i gruppearbejde med opgaveløsning over de emner, hvor der er lovændringer indenfor de seneste par år, hvorefter svarene blev gennemgået i plenum.


Seancen gentages - gerne med nye deltagere - den 22. januar 2018... tilmelding skal ske via FOKUS på DBUnet... og vi skal hilse at sige fra instruktørerne, at med mindre man meget gerne vil terpe teori så ofte som muligt, er der ingen grund til også at komme den 22. januar, men man er velkommen.


Så er det måske smartere at melde sig til FAFs egne teoriseancer for både dommere, udviklere og vejledere, af hvilke er fire tilbud, nemlig dels for Udviklere og vejledere den 1. februar 2018 med Jan Pedersen som instruktør, dels for dommere den 8. februar 2018 med syv forskellige instruktører, og med undervisning i mindre grupper, dels den traditionelle teoriaften med Buller Friis som instruktør, den 5. marts 2018 og til sidst teorimesterskabet med Jan Carlsen som quizmaster, den 12. marts 2018.


Alle fire seancer foregår i Allerød Idrætsparks cafeteria, Møllemosevej 5, 3450 Allerød, og tilmelding foregår til alle fire arrangementer på email på deltagertilmelding@fafdom.dk.


Vel mødt.

 

Categories:

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder