Bestyrelsen har i samarbejde med DBU Sjælland fået mulighed for at arrangere yderligere to temakurser som en art Dobbeltwhopper… De (kurserne) kommer til at finde sted samme dato i forlængelse af hinanden, nemlig LØRDAG DEN 24. FEBRUAR 2018…

Først kurset DOMMER I VANSKELIGE KAMPE, som finder sted fra kl. 9-12 i Allerød Idrætspark, Klubhuset, Møllemosevej 5, 3450 Allerød… Dernæst gælder det – også Lørdag den 24. februar 2018 fra kl. 13-16 – det splinternye temakursus “Den erfarne Liniedommer” som finder sted udendørs på Kunstgræsbanen ved Blovstrød Hallen. Så navnlig til sidstnævnte kursus anbefales det, at man klæder sig på passende til 3 timers udendørs ophold i forhold til vejrliget den pågældende dag. Der vil være mulighed for omklædning ved Blovstrød Hallen før og efter kurset.

Tilmelding finder sted via FOKUS på DBUNET snarest. Der vil blive tale om egenbetaling i forhold til Dommer i vanskelige kampe på 50 kr. pr. deltager, som betales ved tilmelding. Dette beløb opkræves af DBU Sjælland, og anvendes til dækning af forplejning under kurset.

 

Categories:

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder