Det er med stor ærgrelse, at aktivitetsudvalget må skride til flytning af foredraget med forhenværende FIFA-dommer Tom Henning Øvrebø, der var planlagt til at finde sted i Allerød Idrætspark LØRDAG DEN 23. FEBRUAR 2019 kl. 10-13.
Tom Henning Øvrebø har meddelt os, at han havde overset, at han havde planlagt vinterferie i den uge. Derfor har Tom Henning Øvrebø meddelt, at han i stedet gerne vil komme herned LØRDAG DEN 23. MARTS 2019 KL. 10-13, ligeså i Allerød Idrætspark.
Vi bliver derfor nødt til at bede jer alle om at kigge i kalenderen (endnu engang) og meddele, hvorvidt I har lyst eller mulighed til at deltage den 23. marts 2019 i stedet for. Vi kan oplyse, at vi indtil nu har tilmeldinger fra mere end 60 medlemmer, hvilket vi er meget stolte over, i bestyrelsen.
FAFs bestyrelse beklager de gener, som denne flytning måtte medføre for vore medlemmer, og beder efter omstændighederne om forståelse herfor.
Tilmelding til arrangementet med Tom Hennning Øvrebø lørdag den 23. marts 2019 bedes fortsat fremsendt på mail til deltagertilmelding@fafdom.dk
På bestyrelsens vegne
Henrik Adamsen

Categories:

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder