Man hører af og til, at nogle ”vittige” fodboldspillere, og – træner, der mener, at dagens dommer er en kegle, men er han eller hun nu også det? Det havde 21 medlemmer af FAF lejlighed til at modbevise torsdag aften den 21. marts 2019 i Slotsbowl i Hillerød, hvor de officielle FAF-mesterskaber i Bowling løb af stablen.

Lad os sige det sådan, at nogle havde lettere ved at modbevise påstanden end andre.

Efter et godt besøg ved den mexicanske buffet uden for mange helbredsmæssige følger, var det tid til at gå på banen i de fem forhåndsinddelte grupper.

Og det endte naturligvis med, at der var nogle der var gode til at strik-e og andre spare-de ikke på krudtet, ligesom endnu andre tog både siderander, men dog ikke nabobanen til hjælp, når de smed kuglen efter keglerne – og nu og da tilmed ramte… keglerne med større eller mindre succes.

Resultatet efter, at alle havde spillet to spil var i toppen, at Rasmus Holt vandt i et tæt opløb foran Jan Løkken og efterfulgt af Per Kofoed, Mark Stenild Hammer og Aksel Ravn på resten af pladserne i top 5.

Der var ingen pokal til vinderen – lige bortset fra dem, der eventuelt blev serveret i baren.