Det er med stor sorg, at FAFs bestyrelse har modtaget oplysning om at en af FAFs mest loyale, trofaste og hjælpsomme og indtil det sidste aktive dommere Jens-Peter Jensen er afgået ved døden mandag den 17. juni 2019 efter kort tids sygdom.

Jens-Peter Jensen har været dommer i en menneskealder og blev medlem af FAF den 17.3.1978 og har haft et par tusinde linje- og dommeropgaver for DBU Sjælland gennem tiden. Jens-Peter Jensen har deltaget i FAFs aktivitetsudvalg og fungeret som vejleder for dommere. Han var endvidere med til i nogle år at arrangere ture til Tyskland for dommere i FAF.

Bisættelsen finder sted i morgen fredag den 21.6.2019 kl. 12,00 fra Skævinge Kirke, Ny Harløsevej 9 B, 3320 Skævinge.

Æret være hans minde.

Bestyrelsen

Categories:

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder