Igen et super FAF – teori dommer arrangement  hvor Buller Friis kommer forbi og giver os den sidste afpudsning om reglerne i fodboldloven, inden FAF dommerne skal mødes til årets FAF teorimesterskab med Jan Carlsen den 9. marts og være klar til den nye sæson 2020. Det er ikke nok at kunne løbe. Teorien skal også være på plads.

Bestyrelsen håber, at se så mange af jer som muligt til denne aften, og skal opfordre alle FAFs medlemmer, der kan og vil deltage i denne altid fornøjelige og lærerige aften, anført af  Buller Friis, om straks at sende en mail til deltagertilmelding@fafdom.dk og meddele, at du gerne vil deltage. Seneste tilmeldingsdato er fredag den 28. FEBRUAR.
Buller Friis aften er mandag den 2. marts 2020 kl. 18,30 i Allerød Idrætspark.

/Bestyrelsen

Categories:

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder