Det blev en spændende aften, da Jan Carlsen styrede deltagerne igennem FAFs 2020 Teorimesterskab. Jan havde som altid fundet spørgsmål med en god blanding af nye som ændrede regler i fodboldloven. Sidste års teorimester Bent Olsen kunne desværre ikke deltage på grund af sygdom, så der skulle findes en ny teorimester. Det blev et meget tæt opløb, hvor det var herligt at konstatere, at det i år var ungdommen som dominerede.
Stort tillykke til Frederik Feldborg som blev FAFs 2020 Teorimester med 30 rigtige svar ud af 35 spørgsmål  og Philip Warburg og Markus Gravlund lige efter på en delt 2. plads med 29 rigtige.

Tak til Jan Carlsen og  de fremmødte FAF dommere. Det var så afslutningen på FAFs vinterprogram og nu er der kun årets FAF Bowlingmesterskab tilbage, som afholdes den 26. marts i Slotsbowl i Hillerød. Et arrangement som er udsolgt.

Tak til Steen Lyngbye for i hele sæsonen at stå bag lån af lokaler, servering af kaffe, kage mm. og til Flemming Bærentzen formand for Allerød Fodbold Afdeling.

/Bestyrelsen

Categories:

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder