De fleste i FAF kender hovedpersonen, Ibrahim Uthman, men de færreste ved at han er blevet hædret af Hillerød Kommune. Han har netop modtaget Hillerød Kommunes Frivilligsocialpris for utrættelig indsats for fællesskab og tryghed i Østbyen (Hillerød).

Kirsten Jensen, borgmester i Hillerød Kommune, begrundede pris med følgende udtalelse:
“Du skal have årets Frivilligsocialpris, fordi du fortjener den. Du og andre har brugt kræfter og mange ulønnede timer på at tage børnene med til flere indendørs fodboldstævner. Du elsker et godt resultat – men det egentlig mål er det sociale, fællesskabet, og at børnene får en god oplevelse.
Kort sagt så har du – Ibrahim Uthman og Venskabsforeningen – Falouja – gennem mange år og på en helt særlig måde under Coronanedlukningen gjort en meget stor frivillig, social indsats for fællesskab, tryghed og sammenhæng i boligområdet omkring Østervang.
Og for det får du årets Frivilligsocialpris.”

Du kan læse artiklen fra Frederiksborg Amts Avis her:

https://sn.dk/Hilleroed/Hele-Oestbyens-onkel-faar-frivilligpris/artikel/1360471?rss

Ibrahim får overrakt prisen af borgmester i Hillerød Kommune, Kirsten Jensen.

Categories:

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder