Kære alle medlemmer af Frederiksborg Amts Fodbolddommerklub

COVID-19 har meget fat i Danmark hvilket betyder, at vi som det er nu, er reguleret af restriktioner. Nogle af restriktionerne strækker sig helt til og med 28. februar 2021, hvilket besværliggør afholdelse af generalforsamlingen i ultimo januar 2021. Jf. vedtægterne skal den afholdes i januar, men skal vi det, skal den, som reglerne foreskriver nu, afholdes som en konference på et hotel, siddende uden socialt samvær og mad.

Generalforsamlingen er som udgangspunkt, der hvor vi også samles mange for både at hygge, men også have en god debat. Det besværliggør de nuværende restriktioner desværre.

Derfor har bestyrelsen besluttet i denne ekstraordinære situation, at generalforsamlingen skal afholdes senere i 2021, hvor den kan afholdes under mere normale former. Bestyrelsen vil, når der er klarhed over restriktionerne vedrørende pandemien COVID19, finde en dato og sende den officielle indkaldelse til generalforsamlingen.

Bestyrelsen håber, at generalforsamlingen kan afholdes i Sportscafeen i Blovstrød Halen som tidligere.

/Bestyrelsen

Categories:

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder