FAFs grand old man ”FIFA” har nu efter at have virket som fodbolddommer siden 1965 valgt at stoppe som fodbolddommer i en alder af 79 år. Lungerne kan desværre ikke holde til det mere, og der skal jo både løbes og fløjtes, når man er fodbolddommer. En lang og flot karriere har ”FIFA” haft, hvor han startede som medlem i FAF i 1965 og nåede at dømme over 2.200 kampe og være linjedommer i 424 kampe. Så er stævner og privatkampe endda ikke talt med. Ellers er alle kampe sirligt skrevet ned i scrapbøger med kampenes resultater, røde og gule kort. Sådan!

Tilbage i 1976 var der en spiller, som ”FIFA” kendte fra Humlebæk, der sagde til ham: Du stopper vel snart – men ”FIFA” svarede: Jeg stopper først, når jeg er blevet FIFA-dommer. Siden spredte navnet sig, og så har det bare hængt fast siden. Danmarksserien, Sjællandsserien og diverse seriekampe nød i mange år godt af at have ”FIFA” som fløjtepasser, men af uransagelige grunde ringede de internationale forbund aldrig. 

”FIFA” er en populær person i fodbold og dommerkredse, og han er altid imødekommende og hjælpsom, når der er brug for ham. Han blev udnævnte til æresmedlem i FAF i 2015, og han fortsætter sit medlemskab i FAF, hvor han har lovet at hjælpe, hvis der er brug for ham.

Bestyrelsen

Categories:

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder