Kære medlemmer.

FAFs medlemmer har fået en spændende invitation fra KFD til en aften med formand for DBU Sjællands dommerudvalg Trine Westhoff, som vil gi’ et oplæg om, hvad det kræver at blive en god futsal dommer, hvordan man bliver indrangeret i højere rækker mm.

KFD oplyser, at arrangementet finder sted den 17. marts i Vanløse kulturhus, Jernbane alle 38, 2720 Vanløse. Tidspunktet bliver enten kl. 18 eller 19. Der afventes bekræftelse på lokalet. Men tænker det bliver kl. 19. Besked til deltagerne følger senere.
FAF dækker udgifter til sandwich og sodavand til FAFs medlemmer. 

FAFs bestyrelse har valgt, at alle medlemmer kan deltage. Derfor send en tilmelding til deltagertilmelding@fafdom.dk. senest 10. marts .

På FAFs bestyrelses vegne

Ole Frisendahl 
Formand

Categories:

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder