Haben deltog som ny dommer i vores projekt for nye dommere til Kronborg Cup 2022 sammen med andre nye dommere. 

Haben dømte i den forbindelse sine første kampe og fik vejledning i 7 kampe på to dage. Haben kunne efter hver vejledning træne de ting der blev snakket om med det samme, det betyder at man som dommer hurtigt og på kort tid får en masse positiv feedback og vi som var vejledere kunne også fornemme hvor meget en dommer som Haben flyttede sig som dommer for hver kamp han dømte. 

Haben blev medlem af FAF efter Kronborg cup. Et sådan stævne kan være med til at dommerne kan se at det er vigtigt at være medlem af en dommerklub og at dommerklubben kan hjælpe dem i deres videre vej imod de højere rækker. Se en kort video i linket nedenfor.

Dommerdrømme i Helsingør (dbusjaelland.dk)

/Bestyrelsen. 

Categories:

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder