Det var en rigtig velbesøgt generalforsamling, som FAF forleden holdt i Lynge Stadions cafe. Flere medlemmer deltog ift. de seneste år og med deltagelse af DBU Sjællands formand Jakob Koed.

Middagen inden generalforsamlingen var som sædvanlig enten wienerschnitzel eller stegt flæsk med persillesovs. En spændende ting at nævne er, at der for første gang i FAF’s historie var SKYPE optagelse fra generalforsamlingen. En mulighed som FAF’s bestyrelse vil arbejde videre med i fremtiden.

Årets FAF dommer blev Mollie Grønberg. Året 2022 blev et kanonår med oprykning til herre serie 3 og Kvinde serie øst, så hun har haft travlt siden sin debut i 2020. En god kammerat med smil på læben med altid godt humør og smil på læben.

Årets jubilæumspokal blev tildelt Benny Nymark med sin brede dommerbaggrund og sin store indsats som tovholder for FAFs nye ungdomsudvalg med seneste succes i Kronborg Cup og interviews med nye dommere i FAFs område. Dette har bevirket flere nye dommere til FAF.

Stort tillykke til årets teorimester Philip Lu Warburg med 32 rigtige svar ud af 35 spørgsmål. 

Stort tillykke til Benny Nymark med valget til bestyrelsen, til Philip Lu Warburg valgt som suppleant til bestyrelsen, Ole Bjerre som revisor og Klaus Elmo som revisor suppleant. Også en stor tak til Ole Riise for 11 års arbejde som revisor suppleant.

Formanden Ole Frisendahl mente, at der skulle nye boller på suppen og derfor bliver 2023 hans sidste år i FAF’s bestyrelse. 

/Bestyrelsen

Formanden takkede Ole Riise for 11 års arbejde som revisor suppleant

Categories:

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder