Nu varer det ikke længe før græsset bliver grønt, og vi skal ud på fodboldbanerne og dyrke vores hobby. Det er også sidste udkald til at få den sidste teorigennemgang, inden den 5. marts, hvor mange skal  til DBU Sjællands teoritest. Buller kommer igen og besøger os og tager os igennem Fodboldlovens mange mysterier. Mød talrigt op også jer, som ikke skal til teoritest. Det ville glæde bestyrelsen også at se mange af de nye dommere. Man kan altid blive dygtigere til at håndtere Fodboldlovens regler. 

Denne teoriaften afholdes onsdag den 1. marts 2023 kl. 18,30 I Lynge Hallens restaurant, Idrætsvej 14, 3540 Lynge. For at kunne deltage skal I senest den 20.2.2023 tilmelde jer på deltagertilmelding@fafdom.dk.

Der vil blive budt på en sandwich og 1 øl eller vand.

På bestyrelsens vegne
Formand Ole Frisendahl

Buller i fuld vigør!

Categories:

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder