Torsdag den 1. marts 2018 har du mulighed for - som medlem af FAF - i samarbejde med Arbejdernes Landsbank og FC Nordsjælland, at komme til Superligafodbold på Right to Dream Park, der tidligere hed Farum Park. Det sker når hjemmeholdet, der jagter den absolutte top i Superligaen, møder Silkeborg IF.

Der er plads til 25.

Der arbejdes på et møde efter kampen og udviklersamtalen med kampens dommerteam.

Der er mødetid kl. 17:15 foran FCN shoppen i den nordlige ende af Right To Dream Park, og der vil blive uddelt såkaldte "coins" (rolig nu - det er ikke bitcoins!) til at få drikkevarer, pølser og kaffe under kampen...

Tilmelding til deltagertilmelding@fafdom.dk senest den 19. februar 2018.


På bestyrelsens og aktivitetsudvalgets vegne
Henrik Adamsen og
Mark Stenild Nielsen

Categories:

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder