En ny mester er født

Frederiksborg Amts Fodbolddommerklubs superteorist (eller teoretiker, hvis man vil være mindre drabelig), hedder Philip Lu Warburg.

Med 28 ud af 35 mulige rigtige svar, satte Philip, der nu dømmer i Sjællandsserien og er med i DBUs Regionale Talentgruppe, vi andre til vægs ved årets teorimesterskab. Den forsvarende mester, Henrik Adamsen, var også med, og glæder sig allerede til en ny mulighed for at få revanche næste år.

Philip var i øvrigt for nylig en af de FAF dommere, der deltog i en samling for alle de regionale talentdommere i Odense, hvori der også blev testet for teori: Og her forlyder det at Philip blev bedst af alle, så man kan jo sige, at vi andre var advaret!

Nr. 2 i årets teorimesterskab i FAF blev Bent H. Olsen og på 3. pladsen kom Thomas Bruhn.

Igen i år var det Jan Carlsen, der stod for spørgsmål (og svar), og som han sagde inden konkurrencen: Der er kun ét svar der er korrekt. Til gengæld er et af svarene også korrekte.

Categories:

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder