Stort tillykke med dit 60 års medlemskab af FAF den 19. maj. Det glæder bestyrelsen, at du stadig er ved godt mod, og at du stadig deltager på FAFs årlige generalforsamling. Vi håber, at vi også i fremtiden vil møde dig på fodboldbanerne, når denne COVID 19 tid er slut, og vi kan komme i gang igen med fodbolden. Både du og alle FAFs dommere savner at komme i gang. Bestyrelsen har taget et  udpluk fra FaceBook i anledning af jubilæumsdagen:

Idag,19 Maj har jeg været medlem i Frederiksborg Amts Fodbolddommer Klub i 60 år. Efter at have aflagt prøve i fodboldlovene på SBUs kontor i København hos de herrer Carl F. Jørgensen og Axel Asmussen indmeldte jeg mig i F A F. Allerede lørdagen efter, havde jeg debut som dommer, en kamp i serie 5 mellem Nødebo og Hundested. Det stod ikke horoskopet at jeg skulle være dommer, men mange diskutioner mellem min senere Mentor, Fejeren Max Roesen og jeg, om kvaliteten på dommerne, så tog jeg imod hans tilbud om at prøve at få et kursus i fodboldloven. På forunderlig vis lykkedes det FAFs kasserer Carlo Marcussen at lærer mig så meget at jeg bestod. Hvad kom det så til at betyde, ja det blev til 25 år som aktiv dommer med 20 år i DBU og 22 år som dommerudvikler. De mange år i dommerverden har også udviklet mig som menneske og jeg har fået ret så mange rigtig gode venner i dommerkredse og når jeg, efter disse Corona tider, skal på stadions for at se fodbold håber jeg at se rigtig mange gode kollegaer dømme rigtig gode kampe.

Bestyrelsen i FAF

Categories:

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder