Link til artikel: DBU Sjælland

V.B. Larsen – mangeårig dommer og frivillig leder i DBU Sjællands organisation er gået bort.

Det er med sorg, at vi har modtaget beskeden om, at V.B. Larsen, er sovet stille ind, 93 år gammel.

V. B. Larsen var gennem en lang årrække frivillig leder i DBU Sjællands organisation, og han ydede således et stort og vigtigt bidrag til udviklingen af både dommergerningen og fodbolden i Danmark og ikke mindst på Sjælland.

V. B. Larsen sad som medlem af DBU Sjællands dommerudvalg fra 1976 til 1994 og desuden DBU’s Dommerudvalg fra 1973-1994. Gennem årene udførte han et enormt arbejde for de danske fodbolddommere. Særligt udviklerne havde V.B. Larsens interesse, men også samarbejdet med de øvrige nordiske lande havde høj prioritet. I 1987 tog V.B. Larsen initiativ til den dommerudveksling mellem DBU Sjælland og Skånes Fottbollförbund, der siden har givet adskillige lovende unge dommere deres første ‘internationale kampe’.

Som aktiv dommer nåede han at virke i 3. division, og han var også mangeårigt medlem af Frederiksborgs Amts Fodbolddommerklub (FAF), hvor han blandt andet var formand i 1971-73, ligesom han var formand for Sjællands Fodbolddommer Union (SFU) i perioden 1973-77.

V. B. Larsen, hvis fulde navn var Viggo Bent Larsen, blev i 1988 tildelt DBU Sjællands æresemblem og i 1994 DBU’s sølvnål. I 2002 modtog han DBU Sjællands guldnål. Han var desuden æresmedlem af FAF (1973) og Dansk Fodbolddommer Union/DFU (1984).

V. B. Larsen vil blive husket som en afholdt og kompetent frivillig leder i DBU Sjællands organisation.

Efter sit ophør i det organisatoriske arbejde blev han medlem af DBU Sjællands veterangruppe, hvor han gennem en årrække deltog i forskellige sociale arrangementer med andre forhenværende frivillige ledere og medarbejdere.

Vores tanker går til V. B. Larsens familie.

Æret være hans minde.

På vegne af DBU Sjælland. 

Jakob Koed
Formand for DBU Sjælland

Categories:

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder