Det er med stor sorg, at bestyrelsen har modtaget meddelelsen om, at en af FAFs mangeårige medlemmer Kurt Matzen er afgået ved døden.

Kurt sov stille ind natten til søndag den 12.12. Kurt tabte kampen til kræften. 

Kurt startede sin dommerkarriere i 2004, hvor han blev medlem af FAF. Kurt blev uddannet af Flemming Linnemann, og han nåede at blive indrangeret i serie 1 som aktiv dommer. Senere og lige til det sidste fungerede Kurt som vejleder/udvikler for FAFs nye dommere, og han var tillige senest indrangeret i serie 2 som udvikler for DBUSjælland. Kurt var kendt som en venlig person og med en god evne til at kommunikere og udvikle både nye som rutinerede dommere.

Bestyrelsens tanker går til Kurts familie.

Kurt Matzen bisættes fra Lynæs Kirke onsdag den 22. december kl. 11.00

Æret være Kurts minde.

Bestyrelsen

Categories:

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder