Kære medlemmer.

FAFs medlemmer kan stadig løbe udendørs på Hillerød Stadion og komme i form til testen 2022. 

Der løbes onsdage kl. 16.30 og søndage kl. 10. Men mail til  formand@fafdom.dk  inden du møder op første gang, da løb aftales fra gang til gang. Der vil være mulighed for at træne til Cooper samt den nye FIFA test. Banen er blevet målt op til denne test. Man kan også løbe en tur i skoven. Afstanden er her 4 km eller 7 km.

Dato for løbetest udendørs (Cooper + FIFA) i vores område vil foregå den 6. marts 2022 på Hillerød Stadion. Yoyo løbetesten indendørs varetages i nord af KAFD, og det vil senere blive oplyst af DBUSjælland, hvor det skal foregå.

Teoritest 2022 finder sted i DBU Sjællands lokaler i Himmelev Hovedgade og forventes afholdt i uge 9/10. Nærmere følger fra DBU Sj.

Læs mere i nyhedsbrevet fra DBU Sj. af 21. december 2021 – Klik HER

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder