Nu har du chancen for at få banket rusten af din teorividen, og derfor inviteres du til årets første FAF – aktivitet “7 mand omkring 1 bord”, som har været en succes nu i flere år. Selvom du ikke skal til test er en opfriskning af teorien altid godt. FAF får besøg af nogle af Danmarks bedste teoriinstruktører, som vil gå fodboldloven 2021-2022 igennem ud fra jeres ønsker. Mød op og deltag der er en gratis sodavand og en sandwich til deltagerne.

                                       Aktiviteten foregår den 24. februar fra kl. 18,30 til 21,30 på

                                       Birkerød Idrætscenter, Mødelokale 1,1, Bistrupvej 1, 3460 Birkerød.

Tilmelding senest søndag den 20. februar kl. 24,00 på mail: deltagertilmelding@fafdom.dk

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Categories:

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder