Stort tillykke med din runde fødselsdag.

På grund af at Ole havde fået Corona måtte fejringen skæres lidt ned uden deltagelse fra FAFs Venner. Derfor besøgte FAFs formand alene fødselaren og fik afleveret vinkurven med chokolade fra FAF og FAFs Venner ad bagvejen på terrassen. På afstand gik snakken om gamle dage og mange af Oles sjove oplevelser på fodboldbanen. Derudover kom det frem, at han i mange år kørte Nordsjælland rundt for at dømme fodbold på sin Puch Maxi. Han havde ikke kørekort til bil. Ole startede sin dommerkarriere i 1976 og nåede som højest indrangering i Danmarksserien. 

Ole er stadig aktiv og dømmer nu 8 mands fodboldbold, og vi håber, at han i mange år endnu vil dømme i lokal området, hvor mange fodboldklubber kender ham.

Tak for en stor indsat fra FAF og FAFs Venner gennem mange år..

Ole Frisendahl
Formand FAF

Categories:

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder