Kære medlemmer

Invitation til generalforsamling i Frederiksborg Amts Fodbolddommerklub tirsdag den 31. januar 2023. Afholdes i Lynge Hallens cafeteria, Idrætsvej 14, 3540 Lynge.

Dommerklubben er gået i gang med sit 75 jubilæumsår, som vi skal fejre den 5. august 2023, og bestyrelse vil derfor håbe, at både nye og gamle medlemmer starter året op og møder talstærkt frem og får en hyggelig aften med hinanden.

Bestyrelsen inviterer til spisning kl. 18,00, hvor du kan vælge mellem Stegt Flæsk med persillesovs eller Wienerschnitzel (kalvekød) med tilbehør. Dertil vil foreningen være vært med en øl eller vand. Fortæring derudover er for medlemmets egen regning og afregnes direkte med Lynge Hallens cafeteria. Generalforsamlingen begynder kl. 19,00.

Du bedes venligst besvare denne invitation senest fredag den 20. januar 2023 på mail til deltagertilmelding@fafdom.dk om du ønsker Stegt Flæsk eller Wienerschnitzel.

/Bestyrelsen

Categories:

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder