Den gode tradition med invitation af Buller Friis til FAFs teoriaften – snart vel gennem 25 år – blev udrullet forleden onsdag i Lynge Hallens cafe. Lige op til DBU Sjællands teoritest blev det igen en lærerig aften. Der var en god tilslutning, og deltagerne blev inden Buller stillede 30 spørgsmål inddelt i 5 hold, som skulle kæmpe om præmien for flest rigtige besvarelse. På opfordring fra Buller blev de enkelte grupper bedt om et kampråb, som blev gjaldet flere gange i lokalet. Joh, der var en god stemning. Holdet Ole Bole buksetrold som bestod af Frederik Feldborg, Bent H. Olsen, Kim Hansen (KAFD), Ian Skovsted, Jacob Flintegaard Rud (nyt medlem) og Ole Frisendahl kunne til sidst juble igennem, da de vandt den meget spændende konkurrence med 23 rigtige besvarelser tæt forfulgt af Liga Nord med Per Kofoed, Jørgen Lundgaard, Ehlers Bøgebjerg, Stig Grander og Karsten Lauridsen med 22 rigtige besvarelser. 

I pausen blev der serveret øl/vand og sandwich. 

En lærerig, hyggelig og morsom aften til gavn for alle medlemmerne og særligt for dem, som skulle til teoritest den kommende søndag.

Bestyrelsen ser nu frem til afholdelse af FAFs bowlingmesterskab, som afholdes i Slots Bowl i Hillerød. Der vil i denne uge blive sendt invitation til medlemmerne.

På bestyrelsens vegne

Ole Frisendahl
Formand FAF

Vinder teamet: Ole bole buksetrold
Team: Liga Nord – Flot anden plads

Categories:

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder