At meget få - især unge, uerfarne - dommere ønsker at få særdeles nyttige tips til hvordan man leder vanskelige kampe? FAF har i samarbejde med DBU Sjælland arrangeret Temakurset "Dommer i vanskelige kampe" som netop omhandler nogle værktøjer til hvordan man håndterer opgaver med særligt vanskelige udfordringer, set fra forskellige vinkler.


Kurset finder sted Lørdag den 24. februar 2018 kl. 9-12 i Blovstrød Hallens Cafeteria, Sortemosevej 20, 3450 Allerød. Det er DBU Diplominstruktør Thor Callesen, som er underviser. Der er fælles morgenmad fra kl. 8:30... for dette betales ved tilmelding, der foretages via FOKUS på DBUnet, den fyrstelige sum af 50 kr.


Samme dag er der stadig enkelte ledige pladser til temakurset "Den erfarne Liniedommer", der finder sted samme sted i tidsrummet kl. 13-16. Instruktør er til dette kursus Buller Friis, leder af DBU Sjællands dommerafdeling.


Tilmelding også til dette kursus, der er helt gratis, via FOKUS på DBUnet.
Bemærk at sidstnævnte kursus foregår udendørs stort set hele kurset igennem, og at der er glimrende omklædningsfaciliteter i Blovstrød Hallen både før og efter.


På aktivitetsudvalgets vegne
Henrik Adamsen

Categories:

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder