Den 7 marts afholdes den sidste event i denne omgang for de unge dommere i FAF. Denne gang er det Steiner der kigger forbi ;
Steiner En fabelagtig historiefortæller. Når Steiner fortæller, så tændes dit indre filmlærred og historiens billeder folder sig ud. Du rives med, gyser, undrer og griner. Steiner kan med sine fortælleevner føre alle ind i et univers, hvor du glemmer tid, sted og virkelig er med i historien. Med stor indlevelsesevne og sans for at fornemme tilhørerne, forfører Steiner med sin levende fortællestil. Hans dynamiske krop og ansigt gør historien endnu mere farverig. Han skal opleves!
Baggrund "Lystløgner Aften" 8. Sæson 500 fortællinger "FortællerAngreb" 200 skoler 100.000 tilhørere har nydt fortællingerne 1.200 arrangementer som historiefortæller 60 workshops i historiefortælling for virksomheder og kulturformidlere Fortælleforestillinger for alle aldre B7 Baltic EU-projekt i Tallinn Estland Udgivet hybridbogen Grum & Grumset Historiefortællingsprojekter i kommuner over hele landet Speakopgaver 4 års ledelseserfaring. Lederuddannelse. Uddannet lærer

Categories:

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder