Torsdag den 1. marts 2018 kl. 17:15 har du stadig mulighed for at komme gratis til Superligakamp i Right to Dream Park i Farum, hvor FC Nordsjælland og Silkeborg mødes i Superligaen. Tilmelding senest tirsdag den 27. februar 2018 kl. 16 på deltagertilmelding@fafdom.dk Ligeledes må alle, der gerne vil deltage i teoriaften med Buller Friis den 5. marts i Allerød Idrætspark, meget gerne tilmelde sig. Efter aftale med DBU Sjælland vil de dommere, der endnu ikke har haft mulighed for at deltage i et af teoritræningsarrangementerne i løbet af vinteren, og som har pligt til at deltage i teoriundervisning mindst én gang i vinter, kunne opfylde kravet ved at deltage enten den 5. marts 2018 eller den 20. marts 2018, når der igen - og for sidste gang denne vinter - indbydes til Teoritræning i samarbejde med DBU Sjælland. Tilmelding skal foretages til deltagertilmelding@fafdom.dk senest Torsdag den 1. marts 2018. Vi minder afslutningsvis om Teorimesterskabet 2018, Mandag den 12. marts 2018 i Allerød Idrætspark. Her skal den person findes, der i år skal kunne kalde sig teorimester. Deltagertilmelding senest Fredag den 9. marts 2018 kl. 16:00. På bestyrelsens og aktivitetsudvalgets vegne Henrik Adamsen

Categories:

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder