Kære nye medlemmer!

Velkommen til opstartsmøde for nye dommere i FAF. Bestyrelsen vil endnu engang benytte lejligheden til at sige tillykke med bestået eksamen, og vi glæder os til at hilse på jer tirsdag den 4. august kl. 18,30 i Allerød Idrætspark, Møllemosevej 5, 3450 Allerød. Mødet vil vare til kl. 20,00. Bestyrelsen vil gennemgå praktiske oplysninger i forbindelse med udførelse af jeres dommergerning, og I kan stille alle de spørgsmål, som I ønsker denne aften. Det er også bestyrelsens ide, at I nye dommere kan lære hinanden at kende og fortælle om egne oplevelser i forbindelse med jeres vej til dommergerningen. Der vil være nogle forfriskninger til mødet.

Send venligst tilmelding til “deltagertilmelding@fafdom.dk” med oplysning om dommernr. og navn senest torsdag den 30.07.2020. 

/Bestyrelsen

Categories:

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder