Kære alle medlemmer.

Vi har som tidligere meddelt drøftet de præciserede udfordringer med Diadora. Udover mange gode drøftelser med Diadora, har vi testet den “nye” gule farve ude i virkeligheden. DFU har vurderet at den minimale forskel det nye forberede stof giver, er acceptabel. Se billede.

Den grønne trøje:
Diadora anerkender, at den grønne trøje er fejlproduceret, og er derfor også fjernet fra webshoppen – det betyder at den tilbagekaldes og kasseres helt. Til de af jer der skulle have købt den fejlproducerede trøje, vil blive kontaktet direkte af Diadora i forhold til sagshåndtering, naturligvis omkostningsfrit for jer. Den ’rigtige’ grønne trøje kommer i salg i januar 2020, grundet produktionstest, fragt mv. Her vil vi opnå samme resultat som den gule vist på billedet.

Nye farver:
I januar 2020 lanceres en ny lyseblå trøje, og igen én ny farve, forventeligt i forbindelse med pokal finalen 2020, som jo er en god tradition. Det betyder, at den nuværende røde og mørkeblå ikke produceres længere. Disse to farver findes dog stadig så længe lager haves. Selvom disse farver over tid udgår, kan de selvfølgelig stadig benyttes.

Nyt Diadora logo:
Alle nye trøjer leveres med nyt Diadora logo. Det skyldes rettigheder fra Diadora Italien. Det er helt i overensstemmelse med vores aftale.

Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med Diadora.

På DFUs vegne
Nicolai

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder