Tak for FAF Venners jule- og nytårs hilsen til medlemmerne.

Det er dog med stor forundring, at bestyrelsen må læse i denne hilsen, at FAFs Venners formand ikke mener, at det har været ulejligheden værd for FAFs bestyrelse at orientere sine dommere om den nye aftale. FAF har for over 1 måned siden  meddelt og sendt materiale om aftalen mellem DBU og DFU ud til FAF Venners bestyrelse og forklaret baggrunden for, at FAF har valgt at følge DFU og alle andre dommerklubbers tilsagn om at tiltræde aftalen. FAFs bestyrelsen har samtidig meddelt FAF Venners formand og kasserer, at der vil tilgå  alle dommere et nyhedsbrev med en beskrivelse af aftalen, når den endelige aftale er godkendt og underskrevet af DBU og DFU. Dette forventes den første uge i 2020. Bestyrelsen har derfor ikke kunnet sende nogen information ud til medlemmerne.

FAFs bestyrelse kan dog på nuværende tidspunkt godt løfte lidt af sløret for, at aftalen vil betyde, at DBU fremover påsætter private kampe og stævner, så du som dommer fremover vil få alle dine kampe via Fod@. Dog påsættes DGI og Firmasportskampe stadig som tidligere.

Den nye aftale betyder også, dommerklubben fremover vil kunne modtage tilskud til sine aktiviteter fra en nu pulje, der administreres af DBU og DFU i fællesskab. samlet set betyder aftalen, der vil blive flere ressourcer til aktiviteter i dommerklubben.

Når aftalerne er helt på plads først i 2020 informerer DFU selvfølgelig grundigere om aftalens betydning for dig og FAF.

Bestyrelsen

Categories:

Kommende aktiviteter
Tidligere nyheder